wardrobe restyling

wardrobe restyling

Kleren maken niet alleen de vrouw/man, maar ook je gevoel. Dat heerlijke gevoel dat je de wereld aankunt. En dat je gezien mag worden! Op je eigen bescheiden of uitbundige manier.

Toch dragen we wel eens dingen die niet écht bij ons passen, of gewoon niet comfortabel zitten. Kan dat anders? Natuurlijk kan dat anders.

Een Personal Shopper of Make-Over stylist laat zien wat jou het allerbeste staat. Zodat jij lekker in je vel zit, en in je kleding! Veel mensen vinden het moeilijk om kleding te combineren. Combineren is echt een kunst op zich. Als stylist helpt Hilda Moolhuizen je bij het ordenen van garderobes en geeft zij bruikbare tips en trucs. Wedden dat je er inspiratie door krijgt?

Hoe werkt dat?
Eén voor één loop je samen met Hilda alle kledingstukken in jouw kast na. Hilda stelt tijdens het bekijken van alle kleding veel uiteenlopende vragen om een perfect beeld te krijgen over jou.Na afloop van een garderobe restyling, hoef je niet meer te piekeren over de vraag, wat doe ik aan en welke kledingstukken passen bij elkaar.

Collectie aanvullen.
Na het grondig opruimen en afscheid nemen van sommige kledingstukken, is er weer overzicht en ruimte. Mocht je de collectie willen aanvullen met nieuwe items, dan kan ik dat met of voor jou doen. Het Personal Shoppen kan beginnen!

Prijs € 69,- per uur
Een garderobe styling neemt minimaal 2 uur in beslag.

Werkwijze

Analyse

Eén voor één lopen we alle kledingstukken in jouw kast na. Ik stel je veel vragen tijdens deze sessie. Wat voor werk je doet, welke kleding je fijn vindt om te dragen en of de mode je aanspreekt of juist niet. Een goed opgebouwde garderobe biedt voor iedere gelegenheid passende combinaties, maar weet jij eigenlijk welke kledingstukken passen bij jouw figuur en jouw persoonlijkheid?
Hoe je al die losse kledingitems kan combineren?
Hoe je orde en overzicht schept in jouw bestaande garderobe?
Hoe je aan het begin van de zomer- of winterseizoen jouw garderobe aan kan vullen? Een garderobeadvies geeft orde in je kledingkast en in je hoofd! Ook laat ik je af en toe kleding aantrekken, om een indruk te krijgen van de vormen die bij je passen. Welke kleding draag je bij een bepaalde gelegenheid. Na afloop van een garderobe restyling, hoef je niet meer te piekeren over de vraag, wat doe ik aan.

Collectie aanvullen

Na het grondig opruimen en afscheid nemen van sommige kledingstukken, is er weer overzicht en ruimte. Mocht je de collectie willen aanvullen met nieuwe items, dan kan ik dat met of voor jou doen.
Het Personal shoppen kan beginnen!

Prijs € 69,- per uur

Een garderobe styling neemt minimaal 2 uur in beslag.