MEN

Relax

Jeans

Casual

Gun jezelf een betere kledingstijl!

Tegenwoordig mogen mannen zich informeler kleden op kantoor – mits de outfit verzorgd toont en bij het bedrijfsimago past.
Wist je dat veel mannen een pak dragen dat te groot is? Terwijl een goed slimfit pak je een mannelijke, krachtige uitstraling geeft. Of een pantalon gecombineerd met een slimfit overhemd.
Tip: draag onder een overhemd een singlet in plaats van een
T-shirt. Dat zit netter. Stijlvolle schoenen en een dito tas maken de outfit compleet.

In mooie kleding voor je je sterk.
Hoe ga je goed gekleed zonder al te veel moeite:

  • Koop goede basis kleding in neutrale kleuren zoals blauw, grijs, zwart en wit. Dit kan je altijd weer combineren met fellere kleuren. Schoenen die je bij meerdere pakken kunt dragen. T-shirt met v-hals voor onder een v-hals trui en t-shirts met ronde hals onder een trui met ronde hals. Zorg ervoor dat de boord van de t-shirts mooi is en niet lubbert.
  • Zorg dat je kast niet vol hangt met kleding die je toch niet draagt.
    Geef de kleding die je wel draagt de ruimte. Hang soort bij soort, dus broeken bij broeken, overhemden bij overhemden etc.
  • Probeer eens iets anders! Dit houdt ook je omgeving scherp!
  • Durf kleding te combineren, draag niet alles in dezelfde kleur!
    Welke kleuren kan je altijd makkelijk combineren: wit, donkerblauw, lichtblauw, khaki en grijs.
    Bij denim kan natuurlijk alles!

Kledingadvies voor mannen

Kledingadvies voor mannen.
Het dragen van de juiste kleding geeft je vertrouwen en uitstraling. 

Wij geven stijl- en kledingadvies aan mannen. Wij kijken hierbij naar je persoonlijkheid, levensindeling en stijlsmaak, casual, business casual en/of formeel.
Succes verzekerd, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Wil je je kledingkast op orde brengen en nieuwe combinaties maken? Dan is een garderobe check echt iets voor jou. 
Wij maken jouw kledingkast weer overzichtelijk. Wij leren je nieuwe combinaties maken, kijken welke kleding je wel en niet goed staat. 
Wij kijken welke kleding weg kan en weke aanvulling je garderobe nodig heeft. Daarna kunnen we samen op pad om te shoppen of ik ga alleen en lever de kleding daarna bij je af en pas je het thuis.

Wij kijken zeker ook naar het lichaamstype. Voor elke bouw hebben wij diverse tips!