Personal Makeover

Jouw Personal shopper en MakeOver stylist

Hilda Moolhuizen

Personal Shopping

Ik werk vanuit de vorm en uitstraling van je gezicht.
Je gezicht bepaalt je nieuwe look. Het is belangrijk dicht bij jezelf te blijven – dan voel je je comfortabel – maar dan net anders. Tijdens het intakegesprek wordt duidelijk hoe je jouw kleding zakelijk en privé één geheel laat vormen.

Heb jij dat ook? Een kast vol kleding maar niets om aan te trekken? Of dat je gaat winkelen, maar meestal niet kunt vinden wat je zoekt (balen, want je moet vaak nóg een keer op pad!)? En dat er –als je eerlijk bent- ook een paar miskopen in je kast hangen?
En komt dit je bekend voor? Je voelt je ineens een ander mens (door die nieuwe baan bijvoorbeeld) en wilt kleding die daarbij past. Maar hoe pak je dat aan, zonder in je oude stijl te vervallen? Of je zou graag je zwakke punten willen camoufleren en je sterke benadrukken maar hebt geen idee hoe dat moet. En eigenlijk wil je een nieuwe jeans, maar je ziet nu al op tegen de Assepoester scènes, want er lijkt geen spijkerbroek te passen!
Dan is een Personal Shopper wat voor jou!

Combineren is een vak apart en laat dat nu juist mijn vak zijn!
In 3 tot 5 uur heb jij  een totaal nieuwe garderobe!

Werkwijze

Kennismaking

We beginnen met een persoonlijke kennismaking bij jou thuis of bij mij in de studio. Tijdens dit gesprek kom ik te weten wat jouw stijl is, wat je favoriete merken en kleuren zijn, wat je eventueel zou willen veranderen, en welke wensen je nog meer hebt.

Shoppen

Het shoppen kan beginnen! Je kunt ervoor kiezen om mee te gaan, maar je kunt ook tijd besparen en mij alleen laten gaan. Ik lever de kleding dan bij jou thuis of in de studio.

Passen

Samen gaan we de kleding doorpassen en laat ik je alle combinaties zien die met je nieuwe en huidige kleding te combineren is. De kleding die je niet bevalt breng ik terug of ruil ik om.

Vervolg

Omdat ik jouw stijl en voorkeuren nu weet, kan ik in kortere tijd je garderobe aanvullen of vernieuwen. Handig dus als je snel een aanvulling wilt op je collectie!

€ 69 excl BTW per uur

Kennismaking tot en met het doorpassen duurt ongeveer 2 tot 5 uur.
Kilometer € 0.25