Hilda Moolhuizen
 

P E R S B E R I C H T

21 november 2007

Hilda Moolhuizen‘Een nieuwe look door slimme kledingcombinaties’

De Amsterdamse Personal shopper en MakeOverstylist Hilda Moolhuizen biedt per september twee nieuwe diensten: de restylingparty en stylingparty. In deze party's zien klanten hoe je slim kunt combineren met kleding en accessoires.

'Voor een nieuwe look heb je geen hele nieuwe garderobe nodig', vindt personal shopper en makeoverstylist Hilda Moolhuizen. Ze helpt klanten met het creatief combineren van hun bestaande garderobe, zodat slechts een paar nieuwe aankopen voldoende zijn voor een totaal ander uiterlijk. 'Veel mensen hebben een kast vol kleding maar niks om aan te trekken. Ze weten niet goed hoe ze kledingstukken kunnen combineren, of durven het gewoon niet.' Moolhuizen laat zien hoe je met weinig middelen en een styling- en kleuradvies een topgarderobe kunt hebben voor een budgetprijs.

Restylingparty
Bij een restylingparty wordt de bestaande garderobe aangevuld met nieuwe of vintage kleding en accessoires. Iedere deelnemer ontvangt ook een persoonlijk kleur- en stijladvies.

Stylingparty
Bij de stylingparty neemt Moolhuizen een assortiment kleding, accessoires en tassen mee, volgens de laatste mode en nieuwste trends. En afgestemd op het budget en voorkeuren van de deelnemers (stijl, kleuren en maten). Iedere deelnemer ontvangt ook een persoonlijk kleur- en stijladvies.

Over Hilda Moolhuizen
Hilda Moolhuizen heeft jarenlang ervaring als stylist, visagist, kapper, inkoper, verkoper en manager in de wereld van mode en schoonheid. Ze biedt klanten een breed pakket aan van personal shopping tot een makeover advies, inclusief visagie en haarstyling.

Bezoek website www.personalmakeover.nl


Noot voor de redactie

Voor meer meer informatie:
Bezoek website Hilda Moolhuizen, 06 289 631 35
Bezoek website hilda@personalmakeover.nl