Personal Makeover

Jouw Personal shopper en MakeOver stylist

Hilda Moolhuizen

Combineren is een vak apart en laat dat nu juist mijn vak zijn!

Dat nieuwe jurkje leek in de paskamer zo leuk! Eenmaal thuis blijft het eenzaam in de kast hangen.
De meeste mensen hebben veel problemen om kleding te combineren. Combineren is echt een kunst op zich. Ik blijf dat steeds herhalen.
Als  stylist help ik bij het ordenen van garderobes en geef ik tips hoe het anders of beter kan. Wedden dat je er inspiratie door krijgt?

Werkwijze

Analyse

Eén voor één lopen we alle kledingstukken in jouw kast na. Ik stel je veel vragen tijdens deze sessie. Wat voor werk je doet, welke kleding je fijn vindt om te dragen en of de mode je aanspreekt of juist niet. Een goed opgebouwde garderobe biedt voor iedere gelegenheid passende combinaties, maar weet jij eigenlijk welke kledingstukken passen bij jouw figuur en jouw persoonlijkheid?
Hoe je al die losse kledingitems kan combineren?
Hoe je orde en overzicht schept in jouw bestaande garderobe?
Hoe je aan het begin van de zomer- of winterseizoen jouw garderobe aan kan vullen? Een garderobeadvies geeft orde in je kledingkast en in je hoofd! Ook laat ik je af en toe kleding aantrekken, om een indruk te krijgen van de vormen die bij je passen. Welke kleding draag je bij een bepaalde gelegenheid. Na afloop van een garderobe restyling, hoef je niet meer te piekeren over de vraag, wat doe ik aan.

Collectie aanvullen

Na het grondig opruimen en afscheid nemen van sommige kledingstukken, is er weer overzicht en ruimte. Mocht je de collectie willen aanvullen met nieuwe items, dan kan ik dat met of voor jou doen.
Het Personal shoppen kan beginnen!

€ 69 excl BTW per uur

Een garderobe styling neemt minimaal 2 uur in beslag.
Kilometer € 0.25